Hondenuitlaatservice Sint-Oedenrode

 

Zoekt u een uitlaatservice in Sint Oedenrode? HKH dierverzorging helpt u graag! 

Een hond is een super gezellig maatje in huis. Helaas moet er ook gewerkt worden en terwijl u nog veel moet doen voelt u zich wellicht schuldig. Uw lieve maatje zit alleen thuis, misschien zelfs in de bench omdat de puberteit ervoor zorgt dat uw meubilair niet altijd veilig staat. 

Wat is er nu leuker voor uw hond als een paar uur heerlijk weg uit huis, heerlijk spelen met soortgenoten en sociale vaardigheden opdoen met andere honden? Zeker voor jonge honden is het super goed om te spelen of af en toe een standje te krijgen van een oudere hond om te leren wat respect is. Natuurlijk laten we het niet uitdraaien op een gevecht. Maar wat werkt er nu beter als feedback in je eigen taal?

Bij de uitlaatservice van HKH dierverzorging kan het allemaal! Er wordt gerend, gerold, gespeeld en gedold. Uw hond heeft heerlijk gespeeld en u hebt zonder schuldgevoel uw werk kunnen doen. 

 

Hoe werkt hondenuitlaatservice Sint-Oedenrode?

Nadat u contact heeft opgenomen vindt er een intake gesprek plaats, hierbij bespreken we het gedrag van de hond en de wensen die u heeft. We kijken samen of de hond geschikt is om in een roedel te functioneren. De kennismakingsgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Na het kennismakingsgesprek wordt er voor u een  DoggyDoggy-account aangemaakt. Dit is het systeem dat wij gebruiken voor de planning en betaling van de honden uitlaatservice. Na het inplannen van de afspraak komen wij uw hond ophalen. De honden worden vervoerd in een speciale bus. Deze is voorzien van veilige kennels voor de hond die speciaal gemaakt zijn om honden te vervoeren. De bus is voorzien van ventilatie dat ervoor zorgt dat de honden ten allen tijden frisse lucht hebben.

Nadat de honden op zijn gehaald worden ze in groepjes in de weide losgelaten. Dan kunnen ze heerlijk spelen met de andere honden. De weide is voorzien van speelgoed voor de hond en vers drinkwater. In de weide leert uw hond de regels in een roedel, elke roedel heeft een eigen rangorde. Wij houden in de gaten dat deze in balans blijft zodat iedere hond een plekje heeft. 

Contact

HKHdierverzorging
Espendonk 16
5492 TX Sint Oedenrode

06 43 92 32 48
  • Onze honden zijn niet te houden als ze het busje horen en gaan enthousiast mee.

    Frank van der Vleuten
  • Flexibel en persoonlijk

    Sjors Hexspoor