Vakantieopvang

De vakantieopvang vindt op locatie plaats. Dit houdt in dat ik naar uw dier(en) toe kom. Afhankelijk van het diersoort en van uw wensen kom ik 1 of meerdere malen per dag bij uw dier langs. Deze dienst is voor alle diersoorten behalve honden*. Dus wilt u een weekje weg maar heeft u dieren die het beste thuis kunnen blijven? 

HKHdierverzorging kan al deze werkzaamheden tijdelijk van u overnemen. Uw dieren krijgen de professionele verzorging waar ze recht op hebben en u kunt onbezorgd genieten van uw welverdiende vakantie. 

Nadat u contact heeft gezocht volgt er een gratis kennismakingsgesprek waarin verschillende dingen ter sprake komen met betrekking tot uw dier, uw huis en uw wensen. Wanneer dit allemaal is besproken kunnen we een offerte opstellen.

Wanneer u met de offerte akkoord gaat volgt het sleutelcontract en een sleuteloverdracht. Daarna kan uw vakantie beginnen. Met het ondertekenen van de offerte en het sleutelcontract is de opdracht door u bevestigd en door mij goedgekeurd. 

N.B. ​Voor konijnen zijn er 2 hokken beschikbaar zodat ik de konijnen bij mij thuis kan opvangen. 1 is een groot hok met een ren zodat ook uw konijn een vakantiegevoel kan hebben. De andere is wat kleiner maar wel met ren. Indien u geïnteresseerd bent, vraag naar de mogelijkheden. 

*Alle dieren verdienen genoeg aandacht. Maar honden zijn erg gehecht aan mensen en wanneer een hond thuis blijft is de hond ondanks meerdere bezoeken te lang alleen naar mijn mening. Hier sta ik niet achter. Eventueel kan ik u doorverwijzen naar collega's waar ik goed contact mee heb. Zij kunnen wel honden opvangen bij hen thuis. 

 

 

 

 

Contact

HKHdierverzorging
Espendonk 16
5492 TX Sint Oedenrode

06 43 92 32 48
  • Onze honden zijn niet te houden als ze het busje horen en gaan enthousiast mee.

    Frank van der Vleuten
  • Flexibel en persoonlijk

    Sjors Hexspoor