Hondenuitlaatservice

Hebben u en uw partner beide lange werkdagen? Bent u slecht ter been? Vindt u het sociale gedrag van honden onderling heel belangrijk voor uw hond? Kortom gunt u uw hond een uur heerlijk spelen op een afgesloten veld? De uitlaatservice van HKHdierverzorging haalt uw hond graag op om lekker te spelen op een uitrenveld in de groep. 

De kennismakingsgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend. Interesse? Neem contact met mij op en dan maken we spoedig een afspraak. Ik kijk uit naar uw bericht.

HKH dierverzorging biedt hondenuitlaatservice aan in de volgende plaatsen:

  • Sint-Oedenrode
  • Liempde

 

DoggyDoggy

Wanneer u er een goed gevoel bij heeft zal ik bij u langskomen om uw eigen DoggyDoggy-account aan te maken. Dit is een prepaid systeem waar u via IDEAL een bedrag op kunt zetten. De hoogte van het bedrag van beschikbare bundels kan variëren van €11,00 tot €200,00. Van dit geld kunt u wandelingen inkopen. U hebt iedere dag tot 20.00 de tijd om eventueel te boeken voor de wandeling van 2 dagen later. U kunt dus tot maandag tot 20.00 plannen voor de woensdag van die week. Een later moment kunt u altijd plannen. Tot die tijd kunt u ook eventuele boekingen schrappen. Na die tijd (20.00) kunnen boekingen niet meer worden geschrapt en gaat de hond mee, of de gecancelde wandeling wordt doorberekend. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ver vooruit te plannen. Of juist twee dagen van te voren nog te wijzigen. Qua planning houd ik me vast aan DoggyDoggy, niet ingepland is niet mee. Zo weet iedereen waar we aan toe zijn.


 

 

Contact

HKHdierverzorging
Espendonk 16
5492 TX Sint Oedenrode

06 43 92 32 48
  • Onze honden zijn niet te houden als ze het busje horen en gaan enthousiast mee.

    Frank van der Vleuten
  • Flexibel en persoonlijk

    Sjors Hexspoor