Hondenuitlaatservice Liempde


Hondenuitlaatservice in Liempde gezocht? HKHdierverzorging helpt u én uw hond.

U heeft een hond en uiteraard houd u ontzettend veel van uw hond. Uw hond gunt u het allerbeste! Maar u moet ook werken, of misschien bent u tijdelijk slecht ter been. Ook dan heeft uw hond een uitlaatklep nodig. Als u zelf niet de mogelijkheid hebt om met uw hond te wandelen dan helpt HKH dierverzorging u natuurlijk graag! HKH dierverzorging heeft een eigen speelweide bestaande uit 3 grote rennen. Hierin kunnen honden veilig spelen, leren, snuffelen en ontdekken. 

Waarom hondenuitlaatservice in Liempde inschakelen?

De voordelen van het inschakelen van een hondenuitlaatservice in Liempde zijn:

  • U kunt met een gerust hart gaan werken

  • Uw hond raakt zijn energie kwijt en ligt heerlijk rustig op zijn of haar kussen als u van uw werk komt

  • Uw hond raakt beter gesocialiseerd met andere honden

  • Als u een hele drukke hond hebt dan is het ook weleens lekker om een paar uurtjes rust in huis te hebben. 

Hoe werkt hondenuitlaatservice Liempde?

Nadat u contact heeft opgenomen vindt er een intake gesprek plaats, hierbij bespreken we het gedrag van de hond en de wensen die u heeft. We kijken samen of de hond geschikt is om in een roedel te functioneren. De kennismakingsgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Na het kennismakingsgesprek krijgt u een account op DoggyDoggy. Dit is het systeem dat wij gebruiken voor de planning en betaling van de honden uitlaatservice. Na het inplannen van de afspraak komen wij uw hond ophalen. De honden worden vervoerd in een speciale bus. Deze is voorzien van veilige kennels voor de hond die speciaal gemaakt zijn om honden te vervoeren. De bus is voorzien van een ventilatiesysteem, EHBO-set en brandblusser. Verder zijn er in de auto koekjes, speeltjes, handdoeken en kleedjes aanwezig. Alles om de rit zo veilig en  comfortabel mogelijk te maken.

Nadat de honden op zijn gehaald worden ze in de weide losgelaten om te spelen met de andere honden. De weide is voorzien vaan speelgoed voor de hond en vers drinkwater. In de weide leert uw hond sociale vaardigheden. Verder kunnen ze heerlijk rennen, stoeien en snuffelen. 

Als de honden een uur hebben gespeeld worden ze allemaal weer netjes thuisgebracht.

Contact

HKHdierverzorging
Espendonk 16
5492 TX Sint Oedenrode

06 43 92 32 48
  • Onze honden zijn niet te houden als ze het busje horen en gaan enthousiast mee.

    Frank van der Vleuten
  • Flexibel en persoonlijk

    Sjors Hexspoor