Hondenuitlaatservice Schijndel

Honden uitlaatservice in Schijndel gezocht? HKH dierverzorging helpt u graag zodat u kunt werken en uw hond van alle behoeften wordt voorzien. 

U kunt rustig werken zonder schuldgevoel en u komt thuis met een hond die lekker moe en voldaan in de mand ligt. HKH dierverzorging haalt uw hond graag op voor een heerlijk uurtje spelen op ons eigen veld. 

Waarom hondenuitlaatservice in Schijndel inschakelen?

De voordelen van het inschakelen van een hondenuitlaatservice in Schijndel zijn:

  • U hoeft zich niet schuldig te voelen als uw hond alleen thuis is

  • Uw hond raakt zijn energie kwijt

  • Uw hond raakt beter gesocialiseerd met andere honden

  • Ik houd natuurlijk ook mee de gezondheid van uw hond in de gaten

Hoe werkt hondenuitlaatservice in Schijndel?

Nadat u contact heeft opgenomen vindt er een intake gesprek plaats, hierbij bespreken we het gedrag van de hond en de wensen die u heeft. We kijken samen of de hond geschikt is om in een roedel spelen. De kennismakingsgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Na het kennismakingsgesprek kan u een afspraak inplannen via uw verkregen DoggyDoggy-account. Dit is het systeem dat wij gebruiken voor de planning en betalingen van de honden uitlaatservice. Na het inplannen van de afspraak komen wij uw hond ophalen. De honden worden vervoerd in een speciale bus. Deze is voorzien van veilige kennels voor de hond die speciaal gemaakt zijn om honden te vervoeren. De bus is voorzien van ventilatie, EHBO middelen, brandblusser, handdoeken, speeltjes en snoepjes. Alles om ervoor te zorgen dat uw hond zo comfortabel en veilig mogelijk mee kan in de bus van HKH dierverzorging.

Nadat de honden op zijn gehaald worden ze in de weide losgelaten om te spelen met elkaar en de speelmiddelen die er in de weide te vinden zijn. De weide is voorzien van vers drinkwater zodat de honden niet met dorst terug de bus in hoeven. In de weide leert uw hond sociale vaardigheden. Dat is zeer belangrijk voor honden. Ik houd in de gaten of dat deze in balans blijft zodat iedere hond een plekje heeft. Soms zal een groep daarom worden opgesplitst in kleinere groepjes. Dit is mogelijk doordat mijn weide uit 3 rennen bestaat. Veiligheid voor alles natuurlijk!

Contact

HKHdierverzorging
Espendonk 16
5492 TX Sint Oedenrode

06 43 92 32 48
  • Onze honden zijn niet te houden als ze het busje horen en gaan enthousiast mee.

    Frank van der Vleuten
  • Flexibel en persoonlijk

    Sjors Hexspoor