Gemonde

 

Woont u in Gemonde en zoekt u een betrouwbare uitlaatservice voor uw hond? HKH dierverzorging helpt u om uw hond het beste te geven. Spelen met soortgenoten en heel veel snuffelen maakt de hond erg blij!  Door het vele snuffelen en het spelen met andere honden wordt veel meer energie verbrand. Door dat regelmatig te kunnen zullen honden in huis wat rustiger blijven. 

Waarom hondenuitlaatservice Gemonde inschakelen?

De voordelen van het inschakelen van een hondenuitlaatservice in Gemonde zijn:

  • Uw hond verbrand meer energie 

  • Uw hond raakt beter gesocialiseerd met andere honden

  • Uw hond zit niet heel de dag alleen

  • Een hond die lekker in de mand ligt is een tevreden hond

Hoe werkt hondenuitlaatservice in Gemonde?

Nadat u contact heeft opgenomen vindt er een intake gesprek plaats, hierbij bespreken we het gedrag van de hond en de wensen die u heeft. We kijken samen of de hond geschikt is om mee te gaan in de groep. De kennismakingsgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Na het kennismakingsgesprek krijt u een account op DoggyDoggy. Dit is het systeem dat wij gebruiken voor de planning en betaling van de hondenuitlaatservice. Nadat u zelf de nodige dagen heeft ingepland kom ik uw hond ophalen. De honden worden vervoerd in een speciale bus. Deze is voorzien van veilige kennels, ventilatie, EHBO-set en een brandblusser.

Nadat de honden op zijn gehaald worden ze in de weide losgelaten om lekker te spelen met de andere honden. De weide is voorzien van speelgoed voor de hond en vers drinkwater. In de weide leert uw hond zich te gedragen in een roedel. Verder wordt er natuurlijk veel gespeeld en als HKH dierverzorging vind ik dat de honden helemaal hond mogen zijn. 

Na het spelen en snuffelen worden de hondjes weer thuisgebracht. Als ze vies zijn haal ik de ergste viezigheid weg met een handdoek. 

Contact

HKHdierverzorging
Espendonk 16
5492 TX Sint Oedenrode

06 43 92 32 48
  • Onze honden zijn niet te houden als ze het busje horen en gaan enthousiast mee.

    Frank van der Vleuten
  • Flexibel en persoonlijk

    Sjors Hexspoor