Hondenuitlaatservice Boxtel

 

Zoekt u een uitlaatservice in Boxtel?

HKH dierverzorging zorgt graag voor een heerlijk speeluur voor uw hond. 

Heeft u misschien een pup gekocht? Super leuk! Helaas zult u uiteindelijk toch wel weer volledig moeten gaan werken. 8 uur alleen thuis is te lang voor een jonge hond. HKH dierverzorging beschikt over meerdere weides waardoor jonge hondjes een eigen weide kunnen krijgen. Op die manier kunnen zij spelen op hun eigen niveau. 

Daarnaast helpt de uitlaatservice van HKHdierverzorging ervoor dat uw hond (jong of oud) heerlijk zijn of haar energie kwijt kan. Heerlijk rennen met andere honden en vooral veel snuffelen op de weide zorgt ervoor dat uw hond lekker moe en voldaan weer thuis komt. 

De meeste honden beginnen al te blaffen en kwispelen als de bus van HKH dierverzorging uw straat in draait. Zal uw hond ook zo reageren? Neem gratis en vrijblijvend contact op en dan zal ik al uw vragen beantwoorden.

Hoe werkt hondenuitlaatservice Boxtel?

Nadat u contact heeft opgenomen vindt er een intake gesprek plaats, hierbij bespreken we het gedrag van de hond en de wensen die u heeft. We kijken samen of de hond het wel leuk vind om in een groepje te spelen. De kennismakingsgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Na het kennismakingsgesprek krijgt u een DoggyDoggy-account. Dit is het systeem dat wij gebruiken voor de planning en betalingen van de honden uitlaatservice. Na het inplannen van de afspraak komen wij uw hond ophalen. De honden worden vervoerd in een speciale bus. Deze is voorzien van veilige kennels die speciaal gemaakt zijn om honden te vervoeren, ventilatie dat ervoor zorgt dat de honden altijd frisse lucht hebben, speelgoed, koekjes, licht, handdoeken, ehbo-doos en brandblusser. Allerlei middelen om de rit zo prettig, hygiënisch en veilig mogelijk te maken. 

Nadat de honden op zijn gehaald worden ze in de weide gelaten om te spelen met de andere honden. De weide is voorzien vaan speelgoed (mits de honden er geen ruzie om maken) en er is vers water.  In de weide leert uw hond de regels in een roedel, er wordt gespeeld en ik daag de honden uit om lekker veel te snuffelen. Snuffelen is erg goed voor honden en het maakt de honden moe zonder ze ontembaar enthousiast te laten worden. 

Contact

HKHdierverzorging
Espendonk 16
5492 TX Sint Oedenrode

06 43 92 32 48
  • Onze honden zijn niet te houden als ze het busje horen en gaan enthousiast mee.

    Frank van der Vleuten
  • Flexibel en persoonlijk

    Sjors Hexspoor